Gazetari ishte, kur pullë të kuqe s’kishte!

Më ka pëlqyer përherë gazetaria dhe për këtë arsye qëndroj i mirëinformuar me lajmet më të fundit që shpalosin portalet online, të cilët duket që kanë mbirë si kërpudha pas shiut të copy&paste-s. Në këto portale, pa asnjë tematikë të caktuar, ka aq shumë informacione, sa mund të humbasësh nëpër to. Informacione të çdo fushe, …

Gazetari ishte, kur pullë të kuqe s’kishte! Read More »