Shuarja e Milan Kunderës

Milan Kundera ka shkuar sot pranë Homerit, Dantes dhe Shekspirit. Edhe ai, nga sot gjendet pranë atyre, mes veprës së të cilëve ka zënë vend qysh në fillim edhe letërsia e tij. Shkrimtari vdes kur nuk rresht së shkruari, ndërsa letërsia e tij, kur bota rresht së lexuari. Pra, me shumë mundësi, kurrë! Risjell sot, …

Shuarja e Milan Kunderës Read More »