Rikthimi i Shkodrës në thashethemet e vetë asaj

Rreth romanit “Albumi i thashethemeve” të Stefan Çapalikut Andreas Dushi “Albumi i thashethemeve” më kujtoi gjithë fëmijërinë time! Prandaj ky shkrim, përtej dëshirës për të qenë një shqyrtim i sinqertë i tekstit, është dhe një qasje e vërtetë ndaj një vetveteje të dikurshme që tanimë është harruar nën shtresat e mbivendosura të bashkëkohësive mbytëse. Sepse …

Rikthimi i Shkodrës në thashethemet e vetë asaj Read More »