Visar Zhiti: Mosha e shkrimtarit, kur romani i një të riu është vërtet i ri…

– Romani “Pragu i braktisjes” i Andreas Dushit dhe një krahasim i rastësishëm me romanin “Amerika ose i zhdukuri” i Franc Kafkës – Mosha e shkrimtarit të ri është e vjetër dhe mosha e shkrimtarit të vjetër është e re dhe ky paradoks ndodh vetëm në letërsi. Shkrimtari i ri ka moshën e veprave të …

Visar Zhiti: Mosha e shkrimtarit, kur romani i një të riu është vërtet i ri… Read More »